WALTER & WALTER


Gå til indhold

WatchRIP

Produkter

Version 6.5 nu på markedet i 16 bit,
for perfekt printning af forløb.


Denne alsidige RIP kan styre næsten alle på markedet værende storformatprintere. Ud over den fremragende farvestyring baseret på ICC profiler, er den på printermarkedet blevet en de facto standard inden for udprintning af rastrerede film til fremstilling af silketryks-film.

ICC farvestyring

Introduktion
Hvis du blot ønsker at sende data til din printer, uden at tage hensyn til resultatet, skal du bruge den driv er der fulgte med printeren. Hvis du imidlertid ønsker at få prøvetryks-kvalitet ud, så må du købe en RIP.
Du vil opdage at RIP’en hurtigt indtjener sin investering i form af sparet tid, blæk og papir.

Hvad er en RIP?

I sin enkleste form vil en RIP(Raster Image Processor) oversætte data fra din billedfil til et format som din printer kan forstå. Disse oversatte data fortæller din printer hvordan den skal arrangere punkterne i hver farve, for at reproducere dit billede på den printede side. En moderne RIP understøtter PostScript 3, så den vil oversætte informationer for Raster data (bitmapped eller foto), vektor data (design elementer skabt i dit desktop program) og tekst.

Hvorfor behøver jeg en RIP?

Fabrikanterne af de fleste storformatprintere medleverer en eller anden driver eller rudimentær RIP som skal foretage denne oversættelse. De fleste brugere har et større behov for at opnå optimale resultater fra deres printer. Fordelene ved en professionel RIP ligger på to områder: Farvestyring og Workflow.

Hvorfor Wasatch SoftRIP?

Vor store softwarepakke optimerer ydelsen af næsten enhver storformatprinter som kan fås i dag, hvad angår farvereproduktion, hastighed og et effektivt workflow. Wasatch SoftRIP har interaktive previews, styring af billedstørrelse, beskæring, farvekorrektion og uforlignelig styring af ICC profiler gennem hele farveworkflowet. Yderligere giver Wasatch ImageNET™ suiten en række funktioner som muliggør afsendelse og behandling af grafiske filer på tværs af platforme: PC og MAC i ethvert netværksmiljø.

Wasatch SoftRIP er nem og Intuitiv:

Nye brugere kan begynde at printe øjeblikkeligt med det nemme setup og plug-and-play forenklingerne. Man får hurtig adgang til avancerede funktioner gennem brugerfladerne, som ligeledes er intuitive, således at brugen og indlæringen går hurtigt og nemt.

Wasatch SoftRIP leverer værktøjerne som vil hjælpe dig til at opnå særdeles tilfredsstillende resutater:
Hvad enten du er ude efter klare farver som “lyser” eller du ønsker udprintning til prøvetryk for offset tryk, så har SoftRIP værktøjerne du behøver, for, nemt og hurtigt, at ramme de farvestandarder du ønsker.

Med Wasatch SoftRIP, får du hurtigere forrentet din investering:

Med SoftRIP følger de værktøjer, som du behøver for at spare penge i form af tid, blæk og medier. Du får simpelthen en førsteklasses RIP til en særdeles fordelagtig pris.

K. Rützou


..........
.........

.....................

Velkommen/Start | Produkter | Tilbud/Nyheder | Brugt udstyr | Forbrugsvarer | Downloads | Kontakt | Web-oversigt


Tilbage til indholdet | Tilbage til hovedmenuen